New Videos from Youtube

25.02.2011 - Allhambra - Botez 70 de perosoane

Pe 25 februarie 2012, DJlaPetrecere.ro a sonorizat o petrecere de botez cu 70 de invitati, efectiv, la inaltime, mai exact la etajul 10 al unei cladiri, in incinta restaurantului "Allhambra". Locatia, una extrem de interesanta, are ring de dans propriu, este frumos decorata, destul de spatioasa si luminata natural in mare parte. Organizatorii evenimentului nu au dorit nici un fel de piesa populara in programul muzical asa ca de data aceasta, horele si sarbele lipsesc din prezentarea video dar cu toate astea nu le-a fost simtita asa de acut lipsa acestor ritmuri, invitatii gustand si dansand destul de mult fel si fel de alte ritmuri, gen : disco, rock, dance, jive, twist, latino, vals si slow.Per total un eveniment animat si cu o audienta destul de numeroasa venita se pare, cu chef de distractie, chiar daca la inceput nu a parut asa.

Felicitari parintilor pentru bebe si pentru felul foarte reusit in care au organizat evenimentul !

Prezentarea video a evenimentului :


Imagini de la local :





18.02.2012 - Trattoria del tatoli - 40 de persoane

Intr-o locatie din centrul vechi, unde vechiul se imbie intr-un mod placut cu modernul, la "Trattoria del tatoli", sambata 18 februarie 2012, DJlaPetrecere.ro a sonorizat o petrecere de botez cu aproximativ 40 de invitati. Tinand cont de preferintele celor prezenti, programul muzical a imbinat ritmuri folk si rock cu populara din ardeal si moldova, pe langa muzica ambientala, blues-uri si un pic de latino.
A fost o petrecere frumoasa, antrenanta care a inceput la 17:00 PM si s-a incheiat la 02:00 AM.
Felicitari parintilor !

Prezentare video :


Imagini de la local :





11.02.2012 - Wellness Cuisine - 50 de persoane

Pe 11 februarie 2012, DJlaPetrecere.ro a poposit iarasi in incinta Wellness Cuisine. De data aceasta a fost vorva de o petrecere de botez cu aproximativ 50 de invitati care spre bucuria DJ-ului de serviciu, au venit cu cheful si cu voia buna la ei. S-a dansat destul de mult, invitatii fiind foarte receptivi la majoritatea ritmurilor difuzate pe parcursul evenimentului. Un eveniment frumos care a emanat pozitivitate si optimism ! Felicitari parintilor !

Prezentare video :


Imagini de la local :




04.02.2012 - Decebal - Botez 40 de persoane

Sambata 4 februarie 2012, am avut ocazia sa sonorizam un eveniment in cadrul unei locatii extrem de cochete de pe bulevardul Barbu Vacarescu, Restaurantul Decebal. Petrecerea de botez a inceput la orele 16:00 PM si s-a incheiat la 02:00 AM. Au fost prezenti aproximativ 40 de invitati, multe persoane au fost venite special din provincie pentru eveniment si datorita acestora, muzica populara, fie ca a fost din Moldova, Oltenia sau Ardeal, a prins extrem de bine si aproape fiecare melodie difuzata a fost primita cu aplauze. Am avut parte de o multime extrem de voioasa, cu un chef de dansat rar intalnit in ultima vreme si care nu s-a lasat tinuta departe de ringul de dans prea mult, revenind de fiecare data cu inversunare. Ii mai asteptam si cu alta ocazie !

Prezentare video:

Imagini de la local :






 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Sonorizare nunta botez cu DJ MC Cristian Niculici - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger