New Videos from Youtube

28.08.2011 - Botez 40 de persoane - Hotel Marshall

Petrecerea de botez de botez a inceput in jurul orelor 16:00 si s-a incheiat la miezul noptii in cadrul Hotel Marshal din Bucuresti. Gustarea s-a servit si s-a consumat pe acorduri de muzica clasica, redate de membrele componente ale Cvartetului Passione, prima ora a evenimentului apartinandu-le in totalitate. Programul muzical general a fost unul degajat si relaxat, organizatorii dorind de la bun inceput a se face mai mult un ambient sonor.

Cateva imagini de la local :




27.08.2011 - Botez 35 de persoane - Casa Capri

In cadrul unei locatii absolut superbe, Casa Capri, DJlaPetrecere.ro a sonorizat sambata 27 august 2011, petrecerea de botez a unui baietel cumintel si frumos foc, pe numele lui, de-acum, Luca. A fost o petrecere frumoasa cu atmosfera relaxata si destinsa care a inceput la orele 16:00 si s-a terminat la 01:30. Cativa invitati ardeleni get beget, au incins in mod repetat ringul de dans pe ritmuri familiare lor si nu numai, fiind foarte activi si in partea "dance" a programului muzical al evenimentului.



Prezentare video :
Imagini de la eveniment :







Image
DJ CRISTIAN NICK - Bucuresti
0724360747 | 0768788228
http://www.DJlaPetrecere.ro
office@djlapetrecere.ro
MIX-uri diverse : http://www.trilulilu.ro/djcristiannick/fisiere/muzica

20 august 2011 - Petrecere de nunta de argint - 30 de persoane - Complex Herastrau

Sambata 20 august 2011, DJlaPetrecere.ro, a sonorizat pentru prima data o petrecere de nunta de argint. Mirii, au sarbatorit implinirea a 25 de ani de casnicie intr-un cadru natural de exceptie pe malul lacului Herastrau la Complex Herastrau. Au fost alaturi de ei nasii acestora, rude si prieteni apropiati de familie. Atmosfera a fost una placuta pe tot parcursul evenimentului. S-a dansat pe ritmuri populare dar si latino iar spre final am avut parte chiar de ceva rock mai vechiut dar dragut, per total ritmuri frumoase si armonioase pe toata durata petrecerii.

Prezentare video : 

Cateva imagini de la local : 






Image
DJ CRISTIAN NICK - Bucuresti
0724360747 | 0768788228
http://www.DJlaPetrecere.ro
office@djlapetrecere.ro
MIX-uri diverse : http://www.trilulilu.ro/djcristiannick/fisiere/muzica

05.08.2011 - Majorat - 50 de persoane - Restaurant Latin

Vineri 05.08.2011, DJ Mihai de la DJlaPetrecere.ro a sonorizat o petrecere de majorat in incinta Restaurantului Latin din Bucuresti, locatie amenajata stil lux cu un salon de evenimente foarte mare si spatios, la etaj, unde acustica este excelenta. A fost o petrecere frumoasa cu ringul de dans plin mai tot timpul. Au fost foarte apreciate si dansate ritmuri orientale, manele si dance actual. Au fost lasere multe si fum din belsug pentru un efect vizual superb. Totul a inceput la ora 10 seara si s-a incheiat la 5 dimineata.

Cateva imagini ale echipamentelor amplasate in local :





 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Sonorizare nunta botez cu DJ MC Cristian Niculici - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger