New Videos from Youtube

18.06.2011 - Nunta 55 de persoane - Restaurant La Castani

Petrecerea de nunta a inceput la ora 19:00 si s-a terminat tarziu in noapte sau mai bine zis, dimineata devreme pe la 5. Chiar daca a fost un numar restrans de persoane prezente, atat mirii, nasii cat si invitatii au venit cu chef de joc si nu au fost putine momentele in care unii dintre ei si-au fortat limitele dansand pana la epuizare. Norocul lor a fost ca restaurantul La Castani are afara o terasa mare unde te poti relaxa si racori dupa ce-ai transpirat pe ringul de dans. Din punct de vedere al programului muzical s-au ascultat piese 50's, 80's, latino, etno, populara, dance actual si chiar si vals, lent cat si vienez, la cererea nasilor.

Un eveniment reusit din toate punctele de vedere !


Prezentare video :

Imagini :









DJ de serviciu la eveniment:
DJ CRISTIAN NICK
0768788228 | 0724360747
office@djlapetrecere.ro

DJ la nunta, la preturi decente !

11.06.2011 - Botez 45 de persoane - Restaurant Picaddily

A fost un botez de zi care a inceput la ora 15:00 si s-a incheiat la 00:30. A avut loc loc la restaurantul Picaddily (btw : superba locatie). Au fost aproximativ 45 de persoane . Programul muzical a fost lasat la alegerea mea iar pe parcurs au fost vreo 4-5 cerinte. Am avut parte si de o surpriza placuta, sub forma unui clovn si a unei colombine care au incantat copii cu diverse animale facute din baloane. Le-am asigurat acestora un fundal muzical special pentru copii compus din diverse piese de gen autohtone, a la Itsy Bitsy dar si din repertoriul Disney. Parintii se pare ca stiau versurile la piesele romanesti, au cantat si copiii au dansat.
Per total un a fost un eveniment frumos la care majoritatea celor prezenti a fost activa distrandu-se pe ringul de dans dar si in afara lui. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Prezentare video :


Cateva imagini de la eveniment :

Image
Image
Image
Image

Te-ai gandit vreodata ca poti avea DJ si la botez ? De ce nu ?

04.06.2011 - Nunta 45 de persoane - Casa Jienilor

Petrecerea a inceput la ora 19 fix si s-a terminat dis de diminineata pe la 4 si un pic. A avut loc la Casa Jienilor locatia de pe Strada Fainari. Chiar daca la un moment dat a plouat torential, afara te topeai de caldura iar inauntru in restaurant te cam fereai de aerele conditionate, cel putin eu ma feream de cel care imi batea direct in ceafa . Chiar daca au fost putini invitati (45 la numar) s-au simtit cu totii bine si a fost o atmosfera frumoasa. Programul muzical a fost lasat la alegerea mea cu foarte putine cerinte din partea invitatilor. Am trecut prin mai toate genurile utilizate in mod normal reusind sa anim multimea destul de bine. La momentul rapirii miresei parte din negocierea dintre rapitori, mire si nas a inclus cantarea live a unui cantec la alegerea nasului. Si-a ales "Bun ii vinul ghitghiuliu" si ce a iesit puteti vedea in cadrul prezentarii video de mai jos. La final mirii s-au declarat multumiti, de asemenea si nasii. Eu m-am bucurat de bucuria lor si a ramas sa ne auzim pentru botez la anul  .

Prezentare video :


Imagini :
  

DJ la nunta, la preturi decente !

DJlaPetrecere.ro & Google Search Stories - BOTEZ

DJlaPetrecere.ro & Google Search Stories - NUNTA

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Sonorizare nunta botez cu DJ MC Cristian Niculici - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger